Soffa av lastpallar

Som jag skrev på framsidan så bor vi i centrala Sundsvall. Lägenheten är en 2,5 på 70 kvadrat, dessutom har vi en ganska stor balkong i söderläge, vilket givetvis är jättehärligt på våren och sommaren. När jag var inne på Smarta Vardagstips hittade jag en jättebra idé, nämligen hur man kan bygga en soffa av lastpallar.

Detta bestämde jag mig för att pröva i augusti och resultatet blev väldigt lyckat. En bekant till mig jobbar som montör och han berättade att de kasserar lastpallar så gott som dagligen. Det var således inga problem att få några lastpallar från deras containrar, och det var roligt att de fick tjäna ett betydligt bättre syfte på vår balkong, än på en lastpallskyrkogård 🙂

Nedanstående bilder visar hur konceptet med en soffa av lastpallar fungerar, notera att bilderna är från SmartaVardagstips.se och det är således inte mina egna:

Leave a Reply